O projektu

ekolav-min

Ekolav je simbol edukativnih kampanja iz oblasti zaštite okoliša koje provodi kompanija GEOTEST d.o.o. Sarajevo. Kampanje su primarno namijenjene učenicima osnovnih škola i njihov cilj je razvoj svijesti kod djece i mladih ljudi o potrebi zaštite okoliša u raznim segmentima. Više podataka o kompaniji GEOTEST d.o.o. Sarajevo možete dobiti na zvaničnoj internet stranici kompanije (www.geotest.ba).

 

Internet stranica www.ekolav.ba je nastala kao podrška realizaciji edukativnih kampanja. Sastavni dio kampanja je i mogućnost da se djeca učlanjuju u Ekolavov ekološki tim i da se takmiče u igranju raznih igrica. Za te svrhe će biti neophodno sakupljanje određenih ličnih podataka djece (npr. ime i prezime, škola, razred, email, kontaktne informacije roditelja itd.). Kompanija GEOTEST d.o.o. Sarajevo se obavezuje da će lične podatke koristiti isključivo u svrhu kampanja (npr. dodjeljivanje nagrada, diploma, članskih kartica i sl.) i da ih neće ustupati trećim licima koja nisu direktno uključena u realizaciju edukativnih kampanja.

 

Glavni partner edukativnih kampanja je Češka razvojna agencija (ČRA). Partneri kampanja su i Lokalna akciona grupa (LAG) regije Doboj i Opština Bela Crkva (OBC). Više podataka o partnerima kampanje možete dobiti klikom na linkove desno.

 

Informacije o pojedinim aktualnim projektima i edukativnim kampanjama možete dobiti klikom na lijevo smještene linkove.

 

U slučaju potrebe za bilo kakvim dodatnim informacijama ili pojašnjenima, budite slobodni da nas kontaktirate.

 

 

Ekolav by GEOtest